Uncategorized

Teqvilágrekord a kánikulában

12 óra, 4 sportág, 1 fürdő és persze a Prémium Médiaválogatott elszánt tagjai. Számokban így lehetne összefoglalni a hétvégén felállított újabb világrekordot, ami a Médiaválogatott nevéhez fűződik.

„Nagyon sok szép emlékem köt a Médiaválogatotthoz. – kezdi Katus Attila – kis és nagypályás focik, fellépések és egyéb őrültségek, így most ebből a rekordból sem szerettem volna kimaradni.”

rpt

Korábbi teqballos rekordjukat szerették volna továbbgondolni, amihez a Dávodi Strandfürdő és Fortuna Hotel rögtön partner lett. Ezúttal a teqballt überelték teqtenisz-szel és teqpong-gal, valamint bowlinggal zárták a reggel 9 órától 21 óráig tartó folyamatos sportolást.

„Én az év eleji teqballos rekorban fellépésem miatt nem tudtam részt venni, most viszont belevetettem magam a forgatagba – emlékszik Palcsó Tamás – igazi embert próbáló volt 12 órán keresztül sportolni egy íves asztalon. Aki még nem próbálta, mindenképpen tegye meg, mert ez nem egyszerű foci, ping-pong és tenisz volt.”

Fésűs Nelly egyetlen hölgyként csatlakozott a fiúkhoz.

„Drága férjemnek is szerettem volna bizonyítani, hogy végig tudom csinálni – mondja a belevaló sztáranyuka – persze hagytam, hogy a fiúké legyen az igazi dicsőség, ezért én kislányommal, Elza Zorkával többször csobbantam az élménymedencében a strandon. – Büszke vagyok a kis feleségemre és persze magamra is, hogy túl a 60-on hozzá tudtam járulni a Médiaválogatott sikeréhez. Sosem voltam még világrekorder, pedig jó érzés” – veszi át a szót Vajtó Lajos

A ma már edzőként dolgozó egykori Pécsi Sas, Katus Tamás foglalta össze a napot:

„Egy őrült napon vagyunk túl, óriási sikert elérve. Teq sportágakban, mint a teqball, teqtenisz, teqpong még senki sem állított fel világrekordot, így ez már a Médiaválogatott nevéhez fűződik. Mivel 3 a magyar igazság és egy a ráadás, mi a bowlingot tettük hozzá. A forró nyári nap zárásaként a Fortuna Hotelben még 3 óra bowling várt ránk.”

„….ezt is megcsináltuk! – örvendezett Ricky – énekes előadóként nem volt könnyű dolgom, de persze a Katus testvérek és egykori nagyszerű focistáink, Keller József és Bojan Lazic jelenléte inspirált arra, hogy ne adjam fel, hanem álljak bele, ahogy tudok. Büszke vagyok a csapatomra!”

Ricky Fény-Pontban !

Vélemény, hozzászólás?